Van huis naar thuis

Inboedelopslag in Amsterdam

Wij kunnen uw gehele inboel opslaan of een deel daarvan. Dat u voor een deel van uw eigendommen geen plaats heeft, betekent niet dat u ze liever niet meer bewaart. Sommige spullen heeft u niet direct nodig. Wilt u uw inboedel (tijdelijk) ergens opslaan? Sla uw inboedel tijdelijk of voor langere periode op bij de inboedelopslag van Duim Verhuizingen in Amsterdam.
 

Duim verhuizingen
Duim verhuizingen

Uw eigendommen warm, droog, veilig én verzekerd

Onze inboedelopslag is gevestigd in een modern pand in Amsterdam. We kunnen er de temperatuur regelen en het pand is beveiligd tegen brand en inbraak.

Hoe werkt dat dan?
Uw inboedel wordt opgeslagen in een of meer afgesloten opslagcontainers, die alleen voor uw eigendommen bestemd zijn. Uiteraard is de inboedel die u bij ons ondergebracht heeft te allen tijde verzekerd. Na het inladen van uw eigendommen worden de containers afgesloten en vervoerd naar onze verwarmde opslagplaats. Pas op plaats van bestemming worden de opslagcontainers weer geopend.

Opslagruimte voor bedrijven
Onze opslagruimtes worden ook regelmatig gebruikt door bedrijven, bijvoorbeeld als archiefopslag. We bieden opslagruimte tegen opvallend lage maandprijzen.

Meer weten over inboedelopslag?
Wilt u meer informatie over inboedelopslag? Bijvoorbeeld wat het kost of wanneer we een afspraak kunnen maken? Neem contact op.

Inpakken en wegwezen