Van huis naar thuis

Van paard en wagen tot milieuvriendelijke verhuiswagens

Meer dan 69 jaar geleden hadden we enkel een paard en wagen ter beschikking voor verhuizingen, tegenwoordig verzorgen we verhuizingen met milieuvriendelijke verhuiswagens die voldoen aan de laatste normen en volledig zijn aangepast om uw inboedel veilig te vervoeren.
 

Duim verhuizingen
Duim verhuizingen

Over verhuisbedrijf Duim

Verhuizen Amsterdam; verhuisbedrijf Almere; verhuisdienst; internationale verhuizing; bedrijfsverhuizing; inboedelopslag

Ons team heeft jarenlange ervaring en blijft door het volgen van bijscholingstrajecten altijd op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het gebied van verhuizingen. Wij investeren daarbij in de beste materialen en hanteren de meest doelgerichte technieken om iedere verhuizing snel, efficiënt en conform de eisen van de opdrachtgever te realiseren.

Internationale en nationale verhuizingen
Sinds jaar en dag zijn wij de aangewezen partij als het gaat om professionele verhuizingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Door onze topkwaliteit verhuizingen en ons vriendelijke en professionele personeel hebben we een groot klantenbestand weten op te bouwen. Waar u ook naartoe verhuist, u kunt rekenen op Duim Verhuizingen.

Wij maken met al onze klanten duidelijke prijsafspraken en maken altijd van tevoren een tijdsinschatting met betrekking tot de verhuisdag. Dit betekent dat u direct weet wat de verhuizing u gaat kosten. Uw spullen zijn daarbij tijdens de verhuizing volledig verzekerd.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, of wilt u meer informatie? Neemt dan contact op.

Inpakken en wegwezen